Team

Wij zijn een jong en enthousiast team met verschillende achtergronden maar met hetzelfde doel: mensen gezonder maken

Sjoukje:
Binnen Menucha werk ik als fysiotherapeut en docent PerfectPilates en DansJeVrijVanPijn. Mijn grootste droom is om samen met anderen een plek te maken waar mensen op wat voor manier aan hun gezondheid kunnen werken. Zodat er steeds meer mensen met hun nieuwe leefstijl gezonder worden en minder gebruik hoeven te maken van de medische zorg.

Manila:
Mijn naam is Manila en ik ben werkzaam bij Sport bij Manila als PerfectPilates-, fitness- en personal trainer. Ik doe mijn werk met zo veel plezier dat ik het bijna geen werk kan noemen. Ik mag mensen helpen om elke keer weer een stapje dichter bij hun doel te komen. Ik zie mensen sterker, slanker, gezonder en gelukkiger worden. Wie wil dat nou niet?!
Momenteel ben ik nog druk bezig met uitbreiden van mijn kennis, zo ben ik nu bezig met een cursus gericht op de schouder, rug en knieklachten en zal ik mij hierna gaan verdiepen in sporten met diabetes. Zo kunnen Sjoukje en ik steeds meer op elkaar inspelen, waardoor er steeds minder fysio afspraken nodig zullen zijn.